Helmut Lotti kiest plots voor drastische carrièreswitch: "Geen seconde getwijfeld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Helmut Lotti kiest plots voor drastische carrièreswitch: "Geen seconde getwijfeld"

Helmut Lotti kiest plots voor drastische carrièreswitch: "Geen seconde getwijfeld"

Helmut Lotti blijft verbazen. Nadat hij zich eerder al waagde aan het metalgenre, gaat de 54-jarige zanger nu weer een nieuwe uitdaging aan. Zo maakt hij binnenkort zijn debuut als radiopresentator op JOE.

Radiozender JOE lanceert vandaag een nieuwe digitale zender. Zo wordt JOE 60s & 70s vervangen door JOE Gold. Daar kan je vanaf nu luisteren naar de beste muziek uit de jaren 60 en 70, maar ook de JOE-stemmen Sven & Anke, Jan Bosman, Carl Schmitz en Lenke Van Olmen zijn erop te horen.

Maar dat is niet alles. Ook Helmut Lotti zal te horen zijn op de radiozender. Hij gaat namelijk een reeks maken over zijn held Elvis Presley. Daarmee maakt hij ook zijn debuut als radiomaker. "Ik was in het verleden als co-presentator al wel eens te gast bij Radio Minerva en Radio 2, maar JOE Gold wordt toch wel helemaal anders", vertelt hij daarover bij HLN.be.

Zalige job

"Ik zal tijdens een reeks mijn favoriete muziek van Elvis mogen selecteren en daarbij al mijn kennis over mijn idool mogen etaleren. Dat zie ik helemaal zitten, want ik ken er echt wel wat van. Toen ik dit voorstel kreeg om over mijn connectie met The King te praten, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld. Ik weet nog niet wanneer het programma zal starten, maar beschouw het zeker als een voorrecht, dat ik dit mag maken. Dit wordt een zalige job. Hier kijk ik echt naar uit", aldus Helmut.

JOE Gold is vanaf woensdag 28 februari te beluisteren via DAB+, de JOE-app en joegold.be.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws