Helmut Lotti speelt open kaart over zijn relatie: "Het is echt een foltering voor mijn vriendin" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Helmut Lotti speelt open kaart over zijn relatie: "Het is echt een foltering voor mijn vriendin"

Helmut Lotti speelt open kaart over zijn relatie: "Het is echt een foltering voor mijn vriendin"

Helmut Lotti bewandelt sinds kort een compleet ander pad. De Vlaamse zanger heeft namelijk zijn metal kantje ontdekt. Tot grote vreugde van de fans, maar tot grote spijt van zijn vriendin.

Hel(l)mut Lotti experimenteert al een tijdje met zijn metal sound en dat was duidelijk een schot in de roos. Na zijn indrukwekkende passage op Graspop Metal Meeting veroverde zijn album ‘Hellmut Lotti Goes Metal – Live At Graspop Metal Meeting 2023’ zelfs de Ultratop. De zanger versloeg CAMILLE en Pommelien Thijs en ging met de nummer 1 aan de haal. Bovendien begon hij onlangs aan een grote - nu al heel succesvolle - tournee.

Zijn carrièreswitch wordt duidelijk gesmaakt, behalve door zijn vriendin. “O, voor haar was dat in het begin de hel”, lacht Helmut in Dag Allemaal. “Marieke is opgegroeid met klassieke muziek. Zij speelt stukken van Rachmaninov op de piano en zingt in een semiprofessioneel klassiek koor, Octopus, met een internationaal gerenommeerde dirigent”, legt de zanger uit.

Foltering

Gelukkig is Marieke intussen bijgedraaid. “Nu vindt ze het graaf wat ik doe, maar tegelijkertijd is het voor haar een foltering, want ik ben de hele tijd naar die metalmuziek aan het luisteren om een repertoire te zoeken”, aldus de zanger. “Daar zit ook veel rommel bij.” Maar daar heeft Helmut nu de perfecte oplossing voor gevonden: “Ik heb nu speciaal draadloze oortjes gekocht om haar er niet de hele tijd mee lastig te vallen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws