Herman Brusselmans neemt opvallende beslissing na geboorte van zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans neemt opvallende beslissing na geboorte van zoontje

Herman Brusselmans neemt opvallende beslissing na geboorte van zoontje

Herman Brusselmans is afgelopen woensdag, op 22 februari, op zijn 65ste voor het eerst papa geworden. De auteur en zijn vriendin Lena verwelkomden een zoontje, Roman. Kort na de komst van de kleine spruit neemt de kersverse papa al een drastisch besluit over het vaderschap.

Afgelopen woensdag is Hermans vriendin Lena bevallen van hun zoontje samen. Normaal was de kleine Roman uitgerekend voor 2 maart, maar door een zwangerschapsvergiftiging werd de bevalling met spoed in gang gezet. Hun kindje kwam dus iets vroeger verwacht, maar is daarom allesbehalve minder welkom. Roman stelt het prima en de kersverse ouders zijn in de zevende hemel.

Herman is dan ook helemaal klaar voor het vaderschap en wil het eerste levensjaar van zijn zoontje heel bewust meemaken. Daarom heeft hij ook beslist het eerste jaar niet te werken. "Het is niet de bedoeling dat mijn vriendin alle zorgen op zich neemt”, bedenkt de schrijver zich in Het Laatste Nieuws. “Vanaf nieuwjaar tot midden 2024 ga ik niet werken, zodat we echt een team kunnen vormen.”

Hermen wil er duidelijk evenveel voor de kleine Roman zijn als zijn vriendin. En daar heeft hij zo zijn redenen voor. “We moeten daar niet onnozel over doen: de kans dat ik nog leef wanneer mijn zoon 30 is, is miniem", beseft hij. "Ik moet zoveel mogelijk genieten van onze tijd samen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws