"Het allermooiste ter wereld": Tom en Kato van The Starlings stomverbaasd door dit geweldige nieuws

230906thestarlingsinstagram
Tom Dice en Kato Callebaut leven op een roze wolk. Dat heeft heel veel te maken met de komst van hun kleine spruit, die steeds dichterbij komt. Maar ook hun nakende theatertour zit daar voor iets tussen.
Op Moederdag kondigden Tom Dice en Kato Callebaut aan dat hun eerste kindje samen onderweg is. “First Mother’s Day. Baby on board”, lieten The Starlings in mei weten op Instagram. Sindsdien zijn de toekomstige ouders in de zevende hemel.
The Starlings staan tegenwoordig dus met z’n drietjes op het podium. Dat zal binnenkort, tijdens hun gloednieuwe theatertournee ‘Dream in full color’, niet anders zijn. “18 locaties, heel veel muziek en liefde. Sommige met baby in de buik, andere met baby in de backstage”, schreef het koppel onlangs bij de aankondiging op Instagram.

In sneltempo

Dat daar veel volk op zou afkomen, was al te voorspellen. Maar nu mochten The Starlings effectief aankondigen dat de tickets de deur uitvliegen. Snel zijn is de boodschap dus! “De mooiste job ter wereld”, glundert het duo van trots. “Tot dan lieve vrienden, wij zien jullie graag.” Aan de reacties te zien, staan de fans nu al te popelen. “Super”, “Wij zijn erbij”, “Ik heb mijn tickets op zak”, “Gekocht!” en “Pure magie op het podium”, willen ze kwijt.