Het gaat niet goed met de gezondheid van Koen Crucke (71): "Het is gedaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het gaat niet goed met de gezondheid van Koen Crucke (71): "Het is gedaan"

Het gaat niet goed met de gezondheid van Koen Crucke (71): "Het is gedaan"

Koen Crucke heeft al betere tijden gekend. De zanger en acteur werd deze maand aan de kant gezet bij ‘Samson en Marie’ om plaats te maken voor nieuwe personages, maar ook zijn gezondheid ging de laatste tijd serieus achteruit.

Na 33 jaar moet Koen Crucke afscheid nemen van Samson en zijn geliefde personage Alberto. En dat viel hem enorm zwaar. “Alberto was onlosmakelijk verbonden met Samson, maar blijkbaar vinden de bazen dat niet", haalde de acteur uit in HLN Showbits. “Walter Baele (Van Leemhuyzen, red.) en ik zijn er doodeenvoudig uitgebonjourd, we zijn met een kluitje in het riet gestuurd.”

Dat is al de zoveelste domper voor Koen op korte tijd. Onlangs liet zijn gezondheid het namelijk nog serieus afweten. “Ik heb zwaar gesukkeld met mijn bovenste luchtwegen, ik denk dat ik covid heb gehad”, vertelt de zanger nu in Dag Allemaal. “Ik kon niet meer zingen, ik had geen hoge en lage tonen meer. Ik dacht echt: 't is gedaan.” Koen heeft naar eigen zeggen heel diep gezeten.

Leven naar de knoppen

“Mijn man Jan zei: 'Ook al zou je niet meer kunnen zingen, je kan altijd nog acteren.' Maar ik dacht echt dat mijn leven naar de knoppen was”, bekent Koen. Maar intussen heeft hij zich herpakt. “Mijn moreel blijft goed”, klinkt het. “En ik ben pas op controle geweest, 't is weer voor 95 procent in orde, ik heb enkel nog een rauw gevoel in de keel.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws