Hugo Sigal grijpt naar de keel met hartverscheurend bericht: "Ik kan het niet vatten"

230810hugosigalphotonews
Voor Hugo Sigal brak afgelopen weekend een bijzonder moeilijk moment aan. Een jaar geleden nam de zanger en acteur afscheid van zijn grote liefde Nicole Josy. Op Instagram herdenkt hij zijn geliefde met een pakkende video.
Een jaar geleden is het al dat Vlaanderen afscheid nam van een icoon. Op 4 november 2022 overleed Nicole Josy, die al een hele tijd aan alzheimer leed, na een ongelukkige val van de trap. Tot op vandaag valt dit verlies haar wederhelft Hugo Sigal enorm zwaar. Nu, een jaar later, deelt de zanger een emotioneel fragment uit ‘Het Huis’ op Instagram.
Tijdens de uitzending vertelde Hugo uitgebreid over het immense verdriet dat hij voelt en droeg hij zijn nummer ‘De dozen staan klaar’ op aan zijn Colleke. “Eén jaar geleden al. Het blijft moeilijk te bevatten, hard om te aanvaarden. Eén jaar zonder jou al. Maar ik hou je voor altijd heel dichtbij, lieve mama”, schrijft hij geëmotioneerd. “Het went nooit, maar ze zou trots zijn op wat je doet”, “Sterkte, voor altijd in ons hart” en “Koester die mooie herinneringen”, steek Hugo’s volgers hem een hart onder de riem.