Iedereen denkt hetzelfde over bijzondere fotoshoot van Matteo Simoni en vriendin Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen denkt hetzelfde over bijzondere fotoshoot van Matteo Simoni en vriendin

Iedereen denkt hetzelfde over bijzondere fotoshoot van Matteo Simoni en vriendin

Matteo Simoni en zijn vriendin Loredana Falone verbluffen hun fans met twee speciale foto’s op Instagram. Daar krijgt het knappe koppel al snel heel wat reacties op.

Het gaat hard voor Matteo Simoni. De film ‘Zillion’, waarin hij de rol van Dennis Black Magic vertolkt, doet het enorm goed en nu heeft hij nog meer goed nieuws voor zijn fans. Hij pronkt namelijk op de cover van het magazine Feeling. Hij staat daar echter niet alleen op, want hij wordt vergezeld door zijn vriendin Loredana.

“Mama en papa in Feeling”, schrijft Matteo op zijn Instagrampagina. Hij deelt ook meteen twee foto’s van de fotoshoot die ze daarvoor hebben gedaan en daar valt meteen iets aan op. Matteo’s vriendin draagt namelijk een zeer gewaagde outfit. Ze toont haar blote buik en laat erg diep in haar boezem kijken.

Hun volgers vinden allemaal dat de twee er fantastisch uitzien en dat laten ze ook aan hen weten in de commentaren. "Knap stel”, “Wauw, zo mooi”, “Hot mom and dad”, “Heel mooi koppel”, “Knapperds”, “Prachtig setje jullie” en “Hot couple alert”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws