"Ik ben gelukkig": Karen Damen onthult plots groot nieuws over haar liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ik ben gelukkig": Karen Damen onthult plots groot nieuws over haar liefdesleven

"Ik ben gelukkig": Karen Damen onthult plots groot nieuws over haar liefdesleven

Karen Damen (49) kondigde eind vorig jaar haar scheiding aan met Antony Van der Wee. In Dag Allemaal heeft de actrice en presentatrice nu een update gegeven over haar liefdesleven.

"Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan." Met die woorden maakte Karen Damen in november vorig jaar haar scheiding bekend op Instagram.

Toch waren de twee op dat moment al een tijdje uit elkaar. "Meestal ligt zoiets voor jezelf al heel lang achter de rug vooraleer je het naar buiten brengt", vertelde Karen daar begin februari over bij HLN Showbits. "Maar voor de mensen is dat heel nieuw. Dus als die mijn nu zien lachen, dan denken ze dat ik het niet erg vind. Tuurlijk wel, maar ik ben er al voorbij", aldus de actrice.

Prins op het witte paard

Maar heeft Karen intussen haar prins op het witte paard al gevonden? "Er komen hele hordes paarden voorbij, elke dag", lacht de actrice in Dag Allemaal. "Maar er zat nog geen prins op. Laat het ook maar zo. Ik ben gelukkig zonder man, echt waar."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws