Iluna Timmerman neemt drastische beslissing die de fans niet graag zullen horen: "Ik stop ermee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iluna Timmerman neemt drastische beslissing die de fans niet graag zullen horen: "Ik stop ermee"

Iluna Timmerman neemt drastische beslissing die de fans niet graag zullen horen: "Ik stop ermee"

Wie de familie Planckaert volgt op sociale heeft het zeker al gemerkt: Iluna Timmerman, de oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, heeft al een tijdje niets meer gepost op haar Instagramaccount. En dat heeft een bijzondere reden.

Zo besliste Iluna onlangs om Instagram uit haar leven te verbannen. "Ik heb Instagram op mijn smartphone verwijderd, maar ik kan nog wel inloggen op mijn computer. Om met vrienden van school te chatten, anders weet ik helemaal van niets", vertelt Iluna deze week in TV Familie.

"Ik werd een beetje moe van al die reels op Instagram", legt ze uit. "Je begint automatisch te scrollen en voor je het weet, zit je er een uur op." Tijdens de blokperiode heeft ze dan ook beslist om ermee te stoppen.

Tijd te kort

"Ik had toen het gevoel dat ik tijd te kort had en had behoefte aan een reset. Dat was de eerste stap en heeft me enorm geholpen. Ik besef nu dat sociale media eigenlijk geen must zijn voor mij. Ik zit er al een maand niet meer op en vind dat eigenlijk leuk. Alleen spijtig dat ik Taylor Swift niet meer kan volgen. Dat ze een nieuw album aankondigde, hoorde ik pas twee dagen later via mijn lief."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws