Influencer Céline Dept belandt op spoed na ongeluk: "Oei, veel beterschap!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Influencer Céline Dept belandt op spoed na ongeluk: "Oei, veel beterschap!"

Influencer Céline Dept belandt op spoed na ongeluk: "Oei, veel beterschap!"

Céline Dept deelt slecht nieuws over haar gezondheid. Op Instagram laat ze weten dat ze met spoed naar het ziekenhuis moest. Ze verklapt ook meteen wat er juist gebeurd is.

Céline Dept is een influencer die erg bekend geworden is door het delen van filmpjes op TikTok. Samen met haar vriend Michiel Callebaut heeft ze ook een YouTube-kanaal en recent waren ze zelfs op het grote doek te zien in hun eigen langspeelfilm. Nu deelt Céline minder leuk nieuws op sociale media, want ze moest dit weekend halsoverkop naar spoed.

Naast het maken van filmpjes, voetbalt Céline ook graag. Jammer genoeg draaide dat niet goed uit. “Tijdens het voetballen heeft Céline een breukje opgelopen in haar rechtervoet”, klinkt het op de Instagrampagina van Céline en Michiel. Ze deelt ook meteen een foto met haar nieuwe gips. “Ze zal dus even met een gips en krukken moeten lopen”, schrijven ze.

“Verder gaat alles goed, bedankt voor al jullie lieve berichtjes”, sluiten ze af. In de comments wensen hun volgers Céline veel beterschap toe. “Alles komt goed”, “Knap maar snel op”, “Verzorg je maar goed”, “Hopelijk zal het snel wat beter gaan” en “Positief blijven”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws