Is Niels Destadsbader opnieuw van 't straat? Presentator heeft belangrijk liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Is Niels Destadsbader opnieuw van 't straat? Presentator heeft belangrijk liefdesnieuws

Is Niels Destadsbader opnieuw van 't straat? Presentator heeft belangrijk liefdesnieuws

Niels Destadsbader mocht deze week zijn eerste grote tv-show presenteren op de VRT. En of hij daar blij mee is. Maar hoe zit het nog met zijn liefdesleven? Daarover licht hij een tipje van de sluier op in Flair.

Niels Destadsbader ging de afgelopen jaren door een moeilijke periode. "Er is de voorbije twee jaar heel wat geschreven over mij en dat was niet altijd zo prettig. Ik werd er niet bepaald gelukkig van. Ik moest voor mezelf kiezen en wat meer uit de schijnwerpers stappen", vertelt hij daar deze week over in Flair.

Maar inmiddels gaat het opnieuw beter met de zanger. Zo zou hij zijn leven momenteel een 7,5/10 geven. "Dat is goed hé! Ik hoop als het programma goed scoort dat ik naar een 8 kan gaan", aldus de presentator.

Nog steeds single?

"Voor de rest hoop ik dat ik nog veel leuke dingen mag doen met de mensen die ik graag zie, en dat ik en vooral mijn ouders gezond mogen blijven. Dan gaan we al richting de 9 op 10. Als ik dan op amoureus vlak nog grote stappen kan zetten, dan gaan we richting de 10", aldus Niels. Daaruit kunnen we afleiden dat de zanger nog steeds single is.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws