Jacotte Brokken doet zeer pijnlijke onthulling: "Het is genoeg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacotte Brokken doet zeer pijnlijke onthulling: "Het is genoeg"

Jacotte Brokken doet zeer pijnlijke onthulling: "Het is genoeg"

Jacotte Brokken krijgt veel met online haat te maken sinds ze weervrouw is. Dat heeft dan vooral met haar uiterlijk te maken. Ze is zo het slachtoffer van bodyshaming.

Begin dit jaar plaatste Jacotte al eens een screenshot op 'Threads' met de vele haat waarmee ze te maken krijgt. In MakeUpDate’ met Bert De Kock blikt ze er nog eens op terug.

"Ik was er klaar mee”, zegt ze daar nu over. “Ik vraag me af wat mijn gewicht te maken heeft met mijn capaciteiten als weervrouw. Normaal gezien deel ik zulke berichten of e-mails alleen met mijn beste vrienden, maar deze keer had ik er genoeg van. Dus deelde ik het op Threads en daar heb ik uiteindelijk ook veel lieve reacties over gekregen.”

“Ik zou mezelf omschrijven als dik, maar dat betekent niet dat ik lelijk ben”, antwoordt Jacotte op een vraag van de presentator over het gebruik van het woord dik. “Ik vind ook dat we dat woord opnieuw moeten gebruiken.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws