James Cooke en Dorian Liveyns hakken moeilijke knoop door: "Hoofdstuk afgesloten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke en Dorian Liveyns hakken moeilijke knoop door: "Hoofdstuk afgesloten"

James Cooke en Dorian Liveyns hakken moeilijke knoop door: "Hoofdstuk afgesloten"

Ruim acht jaar geleden vond James Cooke de liefde bij Dorian Liveyns. Intussen zijn de tortelduifjes al twee jaar gelukkig getrouwd. Maar nu hebben de twee heren een moeilijk besluit genomen als koppel.

Vorig jaar was James Cooke nog te zien in ‘Over De Oceaan’. In een emotioneel gesprek met Jonas Geirnaert vertelde de presentator toen nog dat hij heel graag papa wilde worden. Maar dat idee lijkt intussen alweer van de baan.

“Tijdens die zeiltocht begon ik plots weer te twijfelen, ja. Maar eens terug thuis hebben Dorian en ik er een serieus gesprek over gehad en hebben we definitief onze kinderwens opgeborgen”, vertelt James in Story. “Het is een afgesloten hoofdstuk. Soms moet je knopen doorhakken, hé.”

Carrière

“Dorian en ik zijn er al zo lang over bezig, maar we neigden allebei naar een 'nee', omdat we te weinig tijd en aandacht kunnen geven aan een kind”, legt de ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ en ‘James De Musical’-presentator uit. Zowel zijn als Dorians carrière zijn namelijk nog steeds aan het boomen. “We zouden ons enorm schuldig voelen, dus doen we het beter niet”, aldus James.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws