Jani Kazaltzis heeft pijnlijke boodschap voor zijn vriend: "Dat kwam wel binnen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jani Kazaltzis heeft pijnlijke boodschap voor zijn vriend: "Dat kwam wel binnen"

Jani Kazaltzis heeft pijnlijke boodschap voor zijn vriend: "Dat kwam wel binnen"

Jani Kazaltzis (44) is opnieuw van straat, al twee jaar intussen. De Play4-presentator vond de liefde bij Jens Fissers (33), een Antwerpse influencer. De twee leven op een roze wolk. Maar denkt het koppeltje al aan een volgende stap? Jani heeft een heel duidelijke boodschap voor zijn partner.

Jani Kazaltzis was onlangs aan Otto-Jan Hams zijde te zien in ‘Viva la feta’, maar schittert momenteel ook elke donderdagavond als presentator van ‘Blind Gekocht’. Op professioneel vlak heeft hij dus niet te klagen, maar op privévlak evenmin. Al twee jaar is het Play4-gezicht intussen samen met zijn vriend, Jens. Dat maakte hij eind vorig jaar bekend in ‘Vrede op Aarde’ op VRT 1. “Dus stop nu maar allemaal met dm'en”, grapte Jani.

Intussen hebben ze samen al heel wat mooie reizen gemaakt, naar Hongkong, Mexico en Griekenland. Het gaat duidelijk goed met zijn vriend. Maar zullen er ook kindjes komen? Hoogstwaarschijnlijk niet. Jani koesterde ooit een vurige kinderwens. “Maar daar ben ik wel over”, zei hij een tijd terug in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen!'.

Spijt

Een jaar geleden had hij het nog anders gezien. ‘“Ik dacht: 'Wat heb ik nu in het leven? Ik heb een huis, ik heb een hond, en that's it’”, besefte de presentator. Zeker omdat hij al zijn vrienden wél zag genieten van hun kinderen. “Dat kwam wel binnen. Maar dat is misschien ook niet de juiste reden om een kind te hebben, hé”, bedacht Jani zich toen in de podcast. “Ik ben er wel zeker van dat ik er, als ik ouder word, spijt van ga krijgen. Je moet op een bepaald moment toch iets doorgeven, en dat ga ik niet hebben”, klonk het. “Dat vind ik jammer…”

Populair

Laatste nieuws