Jelle De Beule in de wolken: 'Nonkels'-acteur kondigt ontzettend goed nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jelle De Beule in de wolken: 'Nonkels'-acteur kondigt ontzettend goed nieuws aan

Jelle De Beule in de wolken: 'Nonkels'-acteur kondigt ontzettend goed nieuws aan

Het was misschien wel hét succes van 2022, de comedyreeks ‘Nonkels’ op Play4. Tv-kijkend Vlaanderen heeft zo hard van de reeks gesmuld dat het tweede seizoen bijna onmiddellijk werd aangekondigd.

Eerder dit jaar zagen we Jelle De Beule (Luc Persyn), Rik Verheye (Willy Persyn), Isabelle Van Hecke (Carine) en co nog schitteren in de gloednieuwe reeks ‘Nonkels’. De Play4-serie viel zo hard in de smaak dat een tweede seizoen niet kon uitblijven. Onlangs maakte Streamz zelfs bekend dat ‘Nonkels’ in 2022 zelfs de populairste reeks was op de Vlaamse streamingdienst.

En het succes van de comedyserie wordt nu nog maar eens bewezen. ‘Nonkels’ wist maar liefst vier nominaties te verzilveren voor De Ensors. “Beste regie, beste script, beste serie, beste make-up”, laat Jelle De Beule apetrots weten op Instagram. De Vlaamse film- en televisieprijzen worden op zaterdag 4 februari uitgereikt.

“Verdiende nominaties, neem ze van mij gerust allemaal mee naar huis”, “Zalig, proficiat!”, “Absoluut terecht”, “Beste Vlaamse serie ooit”, “We duimen!”, “Super, jullie verdienen ze allemaal” en “Zalige serie”, zijn de fans het erover eens in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws