Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' verklappen meer over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' verklappen meer over gezinsuitbreiding

Jiri en Florence uit 'Blind Getrouwd' verklappen meer over gezinsuitbreiding

Jiri Punt en Florence Vandoorne zijn dolgelukkig sinds hun deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Het koppel heeft al nagedacht over enkele grote stappen en daar vertellen ze nu zelf meer over.

Jiri Punt en Florence Vandoorne zorgden misschien wel voor dé verrassing van het seizoen in ‘Blind Getrouwd’. Veel kijkers dachten niet dat de twee ‘ja’ zouden zeggen tijdens het finale keuzemoment. Toch lijkt dat wel de juiste keuze te zijn geweest voor hen, want het gaat heel goed.

Zo bevestigen ze dat de verliefde gevoelens er nog steeds zijn én dat ze nadenken over hun toekomst samen. Jiri en Florence willen namelijk samen een huis kopen en ze willen ook opnieuw in het huwelijksbootje stappen. Maar denken ze ook aan kinderen? “We willen graag kinderen, maar dat zal nog niet voor 2023 zijn”, bekent Florence aan TV-Familie.

“Ik heb altijd al vader willen worden. Met Florence een gezin stichten lijkt me dan ook zalig. Maar we willen ons niet vergalopperen”, vertelt Jiri. “Het is een pittige periode geweest. We willen nu gewoon beetje bij beetje onze toekomst uitstippelen”, verduidelijkt hij. “We willen nu vooral nóg meer genieten van elkaars gezelschap”, besluit Florence.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws