Jitske Van de Veire en vriendin kondigen fantastisch nieuws aan: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire en vriendin kondigen fantastisch nieuws aan: "Proficiat!"

Jitske Van de Veire en vriendin kondigen fantastisch nieuws aan: "Proficiat!"

Jitske Van de Veire en haar vriendin Dym hebben geweldig nieuws te melden, want de twee zijn verloofd. Jitske kondigt de verloving zelf aan op Instagram.

Jitske Van de Veire, de dochter van radiopresentator Peter Van de Veire, is klaar voor de volgende stap. Zij en haar vriendin Dym gaan namelijk trouwen. Dat maakt Jitske zelf bekend op haar Instagrampagina, want ze deelt een kiekje van haar verlovingsring. “Ja, voor altijd”, schrijft ze erbij.

De twee zijn al samen sinds april vorig jaar. Jitske stelde haar vriendin toen voor op haar Instagrampagina met de volgende woorden: “Da’s de liefde van m’n leven.” Vorige maand gaf Jitske nog een subtiele hint aan Dym op sociale media. “Ik wil daarmee trouwen, maar ze vraagt me niet”, zei ze toen.

Dym heeft die boodschap dus duidelijk goed begrepen, want een maand later vraagt ze haar vriendin al ten huwelijk. In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers. “Proficiat topdames!”, “Jij verdient eeuwige liefde”, “Wat een prachtige ring”, en “Wauw!”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws