Jitske Van de Veire laat zien hoe onherkenbaar ze er 10 jaar geleden uitzag: "Ben je zeker dat jij dit bent?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire laat zien hoe onherkenbaar ze er 10 jaar geleden uitzag: "Ben je zeker dat jij dit bent?"

Jitske Van de Veire laat zien hoe onherkenbaar ze er 10 jaar geleden uitzag: "Ben je zeker dat jij dit bent?"

Jitske Van de Veire slaat haar volgers met verstomming. Op sociale media heeft de dochter van Peter Van de Veire twee opmerkelijke foto’s gedeeld, een van tien jaar geleden en een van nu. En het verschil is onwaarschijnlijk.

Jitske Van de Veire is op Instagram op de ‘10 years challenge’-trein gesprongen. Bij deze trend leggen Instagramgebruikers een foto uit de oude doos naast een recent kiekje. En we moeten toegeven, Jitske heeft deze challenge misschien wel gewonnen. “Swipe en zoek de 10 verschillen”, schrijft de ‘Jitske knipt’-oprichtster bij de foto’s van haar 30-jarige en 20-jarige zelve.

Eén ding is zeker: Jitskes volgers trokken grote ogen na het zien van haar fotoreeks. “Dat kan niet”, “Ik kan het bijna niet geloven”, “Amai, onherkenbaar” en “Ben je zeker dat jij dit bent?”, reageren ze meteen vol ongeloof. “Wel nog altijd dezelfde glimlach”, merken ze op. Maar vooral: “Allebei mooi” en “Eerlijk, 10 jaar geleden zag je er ook heel mooi uit.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws