Jitske Van de Veire spreekt klare taal over vader Peter na 'Eveline'-schandaal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jitske Van de Veire spreekt klare taal over vader Peter na 'Eveline'-schandaal

Jitske Van de Veire spreekt klare taal over vader Peter na 'Eveline'-schandaal

Peter Van de Veire werd een tijdje geleden één van de slachtoffers van ‘Eveline’. Verschillende naaktfoto’s van de radiopresentator gingen toen de ronde op het internet en daar moet zijn dochter Jitske nu wat over kwijt.

In oktober 2020 barstte de zaak rond ‘Eveline’ los. Naaktfoto’s van onder andere Stan Van Samang, Sean Dhondt en Peter Van de Veire lekten toen uit. Zij werden het slachtoffer van catfishing. Zo werden ze gecontacteerd op sociale media door een profiel genaamd 'Eveline', maar uiteindelijk bleek dat er een Gentse student achter dat account zat.

Jitske Van de Veire, de dochter van de bekende radiostem, reageert nu voor het eerst op het feit dat hader vader naaktbeelden naar een nepprofiel heeft gestuurd. “Ik zal nooit iets verkeerds over hem zeggen”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. “Wat er is gebeurd met die foto’s en filmpjes - ik heb ze gelukkig nooit gezien - heeft daar niks mee te maken”, klinkt het.

Niet alleen Peter hevig onder vuur toen de beelden uitlekte, ook Jitske kreeg toen heel wat commentaar te verduren. “Wat hij gedaan heeft, is dom, maar het is menselijk. En ach, iedereen doet in zijn leven domme dingen”, zegt ze. “Boos zijn heeft geen zin, hij heeft al genoeg bagger over zich heen gehad. Ik ga het niet nog moeilijker maken”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws