Joe-presentatrice Ann Van Elsen heeft somber nieuws over huwelijk met Filip Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joe-presentatrice Ann Van Elsen heeft somber nieuws over huwelijk met Filip

Joe-presentatrice Ann Van Elsen heeft somber nieuws over huwelijk met Filip

Ann Van Elsen, voormalig Miss België en radiopresentatrice, stapte op 22 december 2017 in het huwelijksbootje met haar man Filip. Onlangs vierde het koppeltje dus hun houten huwelijk. Maar van één iets is nog steeds niets in huis gekomen.

Ann Van Elsen was al eens getrouwd, maar dat huwelijk is na enkele jaren gestrand. In 2017 stapte de Joe-presentatrice opnieuw in het huwelijksbootje met haar huidige echtgenoot Filip, een jaar nadat ze een dochtertje kregen samen. Vijf jaar getrouwd dus, reden om te vieren. Al namen Ann en Filip genoegen met een romantisch dinertje onder hun tweetjes.

Meer hoeft dat niet te zijn. Zelfs een echt trouwfeest is er vijf jaar na datum nog steeds niet gekomen. “We hebben die dag een klein feest in een brasserie gehouden met een dertigtal man. Heel informeel”, vertelt Ann in Story. Zowel zij als Filip hadden al een groots huwelijksfeest achter de rug. “Dus deze keer mocht het zonder al die toeters en bellen”, besluit ze.

Toch bleven ze met het idee spelen in de zomer een groot feest te geven. “Vooral voor de mensen die er die dag niet bij konden zijn”, legt de radiostem uit. Helaas is het er uiteindelijk nooit van gekomen. “Misschien als we tien jaar getrouwd zijn”, lacht Ann.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws