Joren Dumont heeft nu al groot nieuws over volgende stap met nieuwe vlam Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joren Dumont heeft nu al groot nieuws over volgende stap met nieuwe vlam

Joren Dumont heeft nu al groot nieuws over volgende stap met nieuwe vlam

Heuglijk nieuws over Joren Dumont uit ‘Blind Getrouwd’. De sympathieke kandidaat is heeft sinds kort een nieuwe vriendin. Maar mag het ook deze keer weer zo snel gaan? Joren heeft groot nieuws over een volgende stap.

In ‘Blind Getrouwd’ heeft Joren de ware liefde niet gevonden, maar kijk nu. Een jaar nadat hij met Lien in het huwelijksbootje stapte, is de deelnemer opnieuw smoorverliefd. Het is nog pril, maar de tortelduifjes hebben al heel wat leuke plannen samen. “Samen wat festivalletjes afschuimen, wat strandbars en terrasjes doen... Zalig, toch! Samen genieten van het zonnetje op onze snoet”, glundert Joren in TV-Familie.

Hoewel Joren sinds ‘Blind Getrouwd’ een pak voorzichtiger is geworden, durft hij toch al wat verder te kijken dan de zomer. “In het najaar met z'n tweeën in de zetel kijken naar het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' met een goed pak frietjes erbij. Geef toe, geweldig, hé”, lacht hij. Maar wat niet veranderd is sinds zijn deelname, is zijn verlangen naar huisje-boompje-beestje.

Nu al opnieuw trouwen?

“Ja, da's waar. Ik zeg het: ik voel me absoluut klaar om me te settelen”, bedenkt de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat zich. “Zelfs opnieuw trouwen sluit ik niet. Allez, op termijn, hé. Eerst zien of het iets moois en duurzaams kan worden”, aldus Joren. “We zien wel. Laat ons allebei nu eerst maar gewoon uitdokteren hoe en wat.”

“De dag dat je van mij en mijn nieuwe vriendin een foto ziet passeren, zal de dag zijn dat ik 100 procent zeker weet dat zij de ware is”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws