Joyce De Troch deelt opvallende selfie en haar volgers maken zich meteen zorgen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joyce De Troch deelt opvallende selfie en haar volgers maken zich meteen zorgen

Joyce De Troch deelt opvallende selfie en haar volgers maken zich meteen zorgen

Joyce De Troch deelde eerder deze week een opmerkelijke foto op haar Instagrampagina. Haar volgers merken meteen iets op aan de nieuwe selfie en ze uiten meteen hun ongerustheid in de commentaren.

Vroeger poseerde Joyce De Troch nog topless op de Playboy, nu deelt ze geregeld knappe kiekjes op sociale media. Deze keer post ze een nieuwe zwart-witfoto en verschillende volgers merken direct op dat ze flink wat gewicht is verloren. Ze maken zich ook zorgen over haar gezondheid. "Misschien een beetje eten" en "Vroeger een heel mooie dame, nu veel te mager", reageren zij onder meer.

In de beschrijving onder de foto schreef Joyce al een duidelijke boodschap: "Never judge a book by its covers unless you learn the chapters directly from the source." Vervolgens haalt ze ook nog uit naar één van haar volgers die zegt dat ze te mager is geworden. "Ah, voilà. Jij kent mijn hoofdstukken niet", reageert ze. Ze voegt er ook nog een droevige smiley aan toe.

Steun

Andere mensen vinden deze reacties over haar gewicht niet oké. Zij nemen het dan ook op voor Joyce. "Niets van aantrekken, de domste mensen zijn altijd de eerste om anderen te bekritiseren, maar weten niet eens de juiste context van het verhaal" en "Joyce, laat toch al die commentaren terzijde. Als jij je maar goed in je vel voelt en er tevreden mee bent", schrijven zij dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws