Julie Vermeire heeft verontrustend nieuws over gezondheid van Jacques Vermeire Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire heeft verontrustend nieuws over gezondheid van Jacques Vermeire

Julie Vermeire heeft verontrustend nieuws over gezondheid van Jacques Vermeire

‘De Planckaerts’ en ‘De Verhulstjes’ achterna, Jacques en zijn kinderen krijgen in het voorjaar van 2023 ook een eigen realityshow. Daarin kunnen we het bekende gezinnetje volgen tijdens speciale gebeurtenissen, maar vooral doordeweekse situaties. In ziekte en gezondheid.

Jacques Vermeire kwam begin dit jaar namelijk serieus ten val toen hij aan het spelen was met Sunny, de labradoodle van zijn dochter Julie en haar vriend Laurins. Hij struikelde over het hondje en hield er helaas een gebroken schouder aan over. Daar krijgen we ongetwijfeld meer van te zien in 'De Vermeires'.

Op Instagram liet Julie Vermeire eerder al weten dat haar papa nog erg veel last had van zijn schouder. Helaas heeft de influencer nu opnieuw droevig nieuws over zijn toestand. Zij en Laurins wonen samen in Kortrijk, maar Julie reist nog zeker twee keer per week af naar huis voor haar vader. “Hij is nog altijd aan het revalideren van zijn schouderbreuk. Honderd procent in orde komt het niet meer, vrees ik”, zegt ze in Dag Allemaal.

Jacques sukkelt dus nog steeds erg met zijn schouder. “Maar hij functioneert”, stelt zijn dochter gerust. Voor de rest is hij bijna weer zo goed als de oude. “Hij gaat nu elke maand op reis met Urbanus voor een tv-programma én hij werkt aan een nieuwe show”, verklapt Julie al. De theatershow die hij samen met zijn kinderen wilde doen, heeft hij helaas wel moeten uitstellen. “Die zal waarschijnlijk voor het najaar van 2023 zijn”, aldus Julie.

Populair

Laatste nieuws