Julie Vermeire overladen met reacties nadat ze geweldig nieuws deelt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire overladen met reacties nadat ze geweldig nieuws deelt

Julie Vermeire overladen met reacties nadat ze geweldig nieuws deelt

Afgelopen maandag was het een bijzondere dag voor Julie Vermeire. De dochter van Jacques Vermeire had namelijk iets te vieren en daar vertelt ze maar al te graag wat meer over op sociale media. Haar fans moeten daar meteen iets over kwijt.

Veel mensen kennen Julie Vermeire beter als de dochter van Jacques Vermeire, maar tegenwoordig is ze zelf ook een bekend mediagezicht. Onlangs schitterde haar gezin zelfs nog in hun eigen realityreeks 'De Vermeires'. Daarnaast doet Julie het ook erg goed op sociale media. Zo heeft ze zelfs meer dan 260.000 volgers op Instagram.

Daar deelde ze afgelopen zondag ook heel leuk nieuws. "Gisteren mijn verjaardag al gevierd, ook al ben ik morgen pas jarig", schrijft ze onder enkele leuke kiekjes. Op 8 mei is de blondine 25 jaar geworden en haar fans willen haar nu natuurlijk feliciteren. "Proficiat", "Happy birthday" en "Gefeliciteerd", klinkt het meermaals in de comments.

Complimentjes

Ook hebben ze ook nog wat te zeggen over de nieuwe foto's die Julie heeft gedeeld, want ze vinden dat ze er fantastisch uitziet. "Mooie vrouw", "Je ziet er prachtig uit", "Babe", "Knappe, stralende meid", "Prachtige outfit", "Mooie dame", "Zonnetje", "Wauw", "Je straalt" en "Mooiste", reageren ze nog.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws