Junior Planckaert deelt slecht nieuws over zijn gezondheid: "Ik heb véél pijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert deelt slecht nieuws over zijn gezondheid: "Ik heb véél pijn"

Junior Planckaert deelt slecht nieuws over zijn gezondheid: "Ik heb véél pijn"

Zo’n twee jaar geleden heeft Junior Planckaert een motorongeval gehad waarbij hij lelijk ten val is gekomen. De zoon van Eddy Planckaert vertelt daar nu openlijk meer over en hij laat weten hoe het nu met hem gaat.

Tijdens het motorcrossen kwam Junior Planckaert ten val en daarbij brak hij zijn knie en scheenbeen. Hij moest toen meteen geopereerd worden, maar hij is nu nog steeds zwaar aan het revalideren. “Twee keer per week ga ik naar een revalidatiecentrum in Antwerpen om weer spiermassa te krijgen”, zegt hij in Story.

Enkele maanden geleden moest hij nog eens onder het mes. “Om al het ‘ijzerwerk’ uit mijn been te halen”, legt hij uit. “Maar de kans is groot dat er mij nog een derde operatie te wachten staat. Mijn been staat scheef en moet opnieuw rechtgezet worden”, aldus Junior. Dat is een harde klap voor hem, want hij had verwacht dat hij veel verder zou staan met de revalidatie.

“Helaas is dat niet zo en dat weegt mentaal zwaar door”, geeft hij eerlijk toe. “Bovendien heb ik veel pijn”, bekent Junior. “Het is twijfelachtig of ik ooit nog drie of vier kilometer zal kunnen lopen”, zucht hij. Ook zijn vriendin Pauline De Vos vindt dat heel jammer. “Het is vreselijk om hem zo te zien”, biecht ze op. “Hem steunen en hem af en toe wat opbeuren, veel meer kan ik niet doen”, zegt ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws