Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben zeer heuglijk nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben zeer heuglijk nieuws te melden

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben zeer heuglijk nieuws te melden

Junior Planckaert en Pauline De Vos vormen inmiddels al ruim twee jaar een koppel nadat ze elkaar leerden kennen via 'Junior op zoek naar de liefde'. In Het Nieuwsblad heeft Pauline nu ook groot nieuws te melden over hun tweetjes.

Junior en Pauline zijn, in tegenstelling tot wat kwatongen vorig jaar beweerden, nog steeds erg gelukkig samen. Zo waren veel mensen ervan overtuigd dat de twee uit elkaar zouden zijn omdat ze amper nog foto's van hen beiden deelden op sociale media.

"We zijn allebei actief op sociale media, maar delen daar vooral ons eigen leven. Misschien hebben we die geruchten zo wat gevoed", vertelt Pauline daar nu over in Het Nieuwsblad. En de vriendin van Junior had ook groot nieuws te melden in de krant.

Liefdesnestje

Momenteel moeten de twee tortelduifjes nog twee uur rijden vooraleer ze elkaar kunnen zien, maar daar komt binnenkort misschien verandering in. "Na twee jaar relatie denk je al eens aan samenwonen. Daar zijn we wel over bezig", onthult Pauline. En ze weet ook al waar ze zou willen samenwonen. "Ik ben zelf een fan van de Ardennen. Dat was ik al, nu nog meer. De rust die daar is, dat is echt zot. Ik vermoed wel dat het daar zal zijn", aldus Pauline.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws