Karen Damen (49) neemt zeer drastische beslissing na breuk met Antony Van der Wee Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen (49) neemt zeer drastische beslissing na breuk met Antony Van der Wee

Karen Damen (49) neemt zeer drastische beslissing na breuk met Antony Van der Wee

Karen Damen en Antony Van der Wee hebben een punt gezet achter hun huwelijk. De twee vormden maar liefst 17 jaar een koppel en hebben samen ook een zoon van 13 jaar, Sky.

Het was Karen zelf die de breuk bekendmaakte op Instagram. "Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan", schreef ze op Instagram.

"We doen dat in de beste verstandhouding en zetten allebei het belang van onze zoon Sky voorop. We willen in alle sereniteit vorm geven aan deze nieuwe fase in ons leven waarin we bovenal de beste ouders voor Sky willen zijn", aldus Karen. En de twee hebben nu ook een drastische beslissing genomen.

Geen commentaar

Zo zullen ze niet meer verder communiceren over hun breuk. "We zullen verder geen commentaar of interviews geven. Dankjewel voor jullie steun en begrip", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws