Karen Damen is in diepe rouw na plots overlijden en deelt emotionele boodschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen is in diepe rouw na plots overlijden en deelt emotionele boodschap

Karen Damen is in diepe rouw na plots overlijden en deelt emotionele boodschap

Vorige week deelde Karen Damen al erg triest nieuws op haar Instagrampagina. Nu is het tijd om afscheid te nemen en ze post opnieuw een erg pakkend bericht.

Karen Damen heeft het de afgelopen dagen bijzonder moeilijk gehad. Ze kreeg namelijk erg droevig nieuws te horen, want op 14 november is haar vader gestorven op 80-jarige leeftijd. Dat maakte de zangeres vorige week zelf bekend op sociale media. “Rust zacht, papa. Je hebt het verdiend”, schreef ze toen.

Nu zijn we een tiental dagen verder en dat betekent dat het echt tijd is om afscheid te nemen. Karen deelt daarom nog een prachtige foto van haar vader op haar bruiloft. Op dat plaatje is te zien hoe hij haar begeleidt naar het altaar. Ze plaatst er ook weer een emotioneel tekstje bij.

“Afscheid nemen is niet loslaten. Het is een andere manier van vasthouden”, aldus Karen. In de reacties staat het vol met lieve berichtjes. “Heel veel sterkte”, reageert Julie Vermeire. Ook Hanne Verbruggen en Kathleen Aerts denken aan haar. Zij plaatsen allebei enkele hartjes onder het bericht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws