Karen Damen spreekt zich op haar 48ste verrassend uit over haar kinderwens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen spreekt zich op haar 48ste verrassend uit over haar kinderwens

Karen Damen spreekt zich op haar 48ste verrassend uit over haar kinderwens

Karen Damen is al zestien jaar samen met haar partner Antony Van der Wee, waarvan zes jaar gelukkig getrouwd. In 2010 kregen ze samen een zoon, Sky. Een tweede kindje is er nooit gekomen. Maar heeft de ‘Familie’-actrice de kans op een broer of zus voor Sky volledig opgeborgen?

In 2010 beviel de voormalige K3-zangeres van haar zoon, Sky. En zo was het gezinnetje van Karen en Antony compleet. “Sky zegt altijd dat hij blij is dat hij geen broer of zus heeft, want nu gaat alle aandacht naar hem. Dat is heel eerlijk”, lacht de ‘Familie’-actrice in Story.

Ook Karen zelf betreurt niet dat ze maar één keer een kind op de wereld heeft gezet. “Daar heb ik ook geen spijt van”, vertelt ze openhartig. “Maar ik heb voor mezelf ook uitgemaakt: je mag nooit een tweede kind baren om je eerste een plezier te doen. Nee, het is perfect zo. Ik kan amper één aan, ik zou zot worden met twee”, lacht de zangeres.

Juiste beslissing

Het moederschap vond Karen af en toe wel een zware taak. “Vooral toen Sky klein was, met die slapeloze nachten, terwijl ik mijn slaap zo hard nodig heb”, legt de actrice uit. “Bovendien moet je zo'n klein kind heel de tijd in het oog houden, waardoor er amper tijd overblijft voor jezelf.”

Ooit wilde Karen nochtans wél een tweede kindje. “Maar als ik nu vriendinnen met twee kinderen hoor verzuchten 'had ik dit geweten', dan weet ik dat ik de juiste beslissing heb genomen”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws