Karen Damen stomverbaasd door wat Regi doet: "Had dit niet in hem gezien" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen stomverbaasd door wat Regi doet: "Had dit niet in hem gezien"

Karen Damen stomverbaasd door wat Regi doet: "Had dit niet in hem gezien"

Karen Damen is al zestien jaar samen met haar partner Anthony, waarvan intussen al zes jaar gelukkig getrouwd. Maar in een ver verleden vormde de ‘Familie’-actrice nog een koppel met Regi Penxten. Maar wat hij nu doet, had Karen nooit van haar ex verwacht.

In 2021 kondigen Regi Penxten en Elke Vanelderen hun scheiding aan na een huwelijk van negen jaar. De twee waren maar liefst achttien jaar samen en kregen twee dochters. Nu, twee jaar later, heeft de Limburgse dj opnieuw de liefde gevonden bij de twaalf jaar jongere Kristel. Meer nog, de tortelduifjes stappen binnenkort in het huwelijksbootje.

Karen Damen, die ooit zelf vier jaar lang een koppel vormde met Regi, is heel gelukkig voor haar ex. De twee kunnen het duidelijk nog goed met elkaar vinden. Maar hem feliciteren, dat is er nog niet van gekomen. “Nee, ik ga wachten tot ik hem nog eens tegenkom”, zegt het ex-K3’tje in Story. “Maar ik ben natuurlijk oprecht heel blij voor hem.”

Geschrokken

“Als het goed zit en je voelt dat het voor het leven is, waarom zou je dan wachten?”, denkt Karen erover. “Kristel is trouwens een heel mooie vrouw en ze passen perfect bij elkaar.” Al moet ze eerlijk toegeven dat ze best wel geschrokken was door dit plotse nieuws. “Al had ik wel niet verwacht dat Regi nog eens zou willen trouwen”, bekent de ‘Familie’-actrice.

Populair

Laatste nieuws