Kate Ryan bijzonder emotioneel door pijnlijk verlies: "Ik mis je" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kate Ryan bijzonder emotioneel door pijnlijk verlies: "Ik mis je"

Kate Ryan bijzonder emotioneel door pijnlijk verlies: "Ik mis je"

Dag op dag is het 21 jaar geleden dat Kate Ryan afscheid moest nemen van een belangrijk persoon in haar leven. Op sociale media deelt de zangeres nu een pakkende boodschap.

Kate Ryan is zich volop aan het voorbereiden voor een nieuwe tournee. Toch staat de zangeres momenteel even stil bij het overlijden van een dierbare. Vandaag is het namelijk 21 jaar geleden dat ze afscheid moest nemen van haar moeder. Op haar Instagramverhaal plaatst ze nu een emotioneel bericht.

Kate denkt nu terug aan de dag waarop het noodlot toesloeg. “Stel je voor dat je kanker krijgt en zes maanden later sterft op 43-jarige leeftijd. Op een koude 30 november”, schrijft Kate. Ze deelt ook nog een foto uit de oude doos van haar moeder. “Ik mis je, mama”, voegt ze er nog aan toe.

De zangeres heeft het nog vaak erg moeilijk sinds dit tragische verlies. “Ze was pas 43 jaar”, vertelde ze eerder al aan James Cooke in ‘Gert Late Night’. Daardoor heeft ze het succes van haar eigen dochter nooit kunnen meemaken. Kate brak namelijk niet veel later pas echt door. “Dat vind ik heel erg”, zei ze toen nog.

Kate Ryan bijzonder emotioneel door pijnlijk verlies: "Ik mis je"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws