Kate Ryan doet pijnlijke bekentenis over overleden mama: "Verschrikkelijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kate Ryan doet pijnlijke bekentenis over overleden mama: "Verschrikkelijk"

Kate Ryan doet pijnlijke bekentenis over overleden mama: "Verschrikkelijk"

Kate Ryan begon nog maar pas aan haar zangcarrière toen haar moeder stierf op 43-jarige leeftijd. Een harde klap voor Kate, maar zonder haar mama zou ze misschien nooit gezongen hebben.

In ‘De 16 vragen van De Wachter’ geeft Kate Ryan toe dat haar mama haar leven bepaald heeft. “Ze had altijd graag dat ik de mensen in het café entertainde”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. Toch heeft ze het grote succes van Kate Ryan niet kunnen meemaken. “Mijn carrière stond nog maar in de kinderschoenen toen ze ziek werd en overleden is. “Bij mijn eerste single in 2000 lag ze al aan de morfinepomp”, bekent de zangeres.

Vervolgens doet Kate een straffe bekentenis. Zo verklapt ze dat ze lang dacht dat ze niet ouder zou worden dan haar moeder. “Mijn ma was 43 toen ze stierf, ik ben er nu 42. Als mijn ziekteproces hetzelfde zou verlopen dan bij haar, zou dat betekenen dat ik in april ziek word en dat ik er in november al niet meer zal zijn”, klinkt het emotioneel.

“Hoe dichterbij die datum komt, hoe beter ik besef wat zij gevoeld moet hebben”, zegt Kate. Haar moeder heeft na haar vader nog een andere relatie gehad en met die man kreeg ze nog een zoontje. Jef was amper zes jaar oud toen Kate’s mama overleed. “Dat moet verschrikkelijk zijn geweest”, besluit de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws