Kathleen Aerts deelt erg droevig nieuws: "Het voelde alsof de wereld onder mijn voeten wegzonk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kathleen Aerts deelt erg droevig nieuws: "Het voelde alsof de wereld onder mijn voeten wegzonk"

Kathleen Aerts deelt erg droevig nieuws: "Het voelde alsof de wereld onder mijn voeten wegzonk"

Kathleen Aerts heeft een droevig bericht gedeeld op haar Instagrampagina. Zo staat het voormalige K3'tje stil bij het overlijden van haar papa, nu al 19 jaar geleden.

"11 maart 2005 was de dag waarop ik heel onverwacht afscheid moest nemen van onze papa", schrijft Kathleen op Instagram. "Het voelde alsof de wereld onder mijn voeten wegzonk", aldus het voormalige K3'tje.

"In de afgelopen 19 jaar heb ik dan ook een prachtige reis van persoonlijke groei doorgemaakt", vervolgt ze. "Van elke ervaring en elke overwinning heb ik geleerd. Ik ben bewuster gaan leven in het hier en nu, waarbij ik elk kostbaar moment koester en waardeer. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn innerlijke kracht."

Dankbaar

Toch blijft het gemis groot. "Lieve papa, jouw afwezigheid blijft voelbaar, ook na 19 jaar, als een onuitwisbaar deel van mijn hart. Ik ben dankbaar voor de kostbare les die je me, zelfs voorbij de grenzen van de dood, hebt geleerd. Je bent voor altijd bij me ...", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws