Katja Retsin maakt zich sombere bedenking over huwelijk met Jan Schepens: "Is een grote vergissing geweest" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Katja Retsin maakt zich sombere bedenking over huwelijk met Jan Schepens: "Is een grote vergissing geweest"

Katja Retsin maakt zich sombere bedenking over huwelijk met Jan Schepens: "Is een grote vergissing geweest"

Begin juli was het nog groot feest ten huize Katja Retsin en Jan Schepens. Het koppel vierde dat ze maar liefst 23 jaar getrouwd zijn. De twee zijn duidelijk nog steeds zielsgelukkig samen. Al hebben ze ook een moeilijke periode gekend.

Katja Retsin en Jan Schepens zijn al 23 jaar gelukkig getrouwd. Hun geheim? “Goh, dat ik het zelf niet weet”, lacht de ‘Vlaanderen Muziekland’-presentatrice en actrice in Primo. “Maar het zal wel veel te maken hebben met onze dagelijkse humor. En we communiceren veel met elkaar, ook als er iets scheef zit.” En niet onbelangrijk: tijd blijven uittrekken voor elkaar. “Dan voer je toch andere gesprekken dan wanneer de kinderen aanwezig zijn.”

“Maar daarnaast moet je ook gewoon een dosis geluk hebben dat je als koppel in dezelfde richting evolueert”, bedenkt Katja zich. In 2004 was dat even niet het geval, waardoor zij en Jan een tijdje uit elkaar gingen. “Die breuk had te maken met een meningsverschil. Jan wilde in die periode aan kinderen beginnen en ik zat toen midden in de opbouw van mijn carrière. Ik wilde dat niet loslaten”, vertelt de ex-omroepster openhartig. “We kwamen er toen niet uit met ons twee. Een time-out, dus.”

Vergissing

“Maar dat bleek algauw een foute beslissing te zijn”, weet Katja nu. “We hebben die vergissing dan ook snel rechtgezet.” De twee hadden al snel door hun liefde te groot was om uit elkaar te gaan. “Vergeet niet dat we al tien jaar samen waren voor we trouwden. We zijn echt al héél lang bij elkaar. En het voelt nog altijd goed aan”, glundert de presentatrice.

Populair

Laatste nieuws