Kelly Pfaff en Sam Gooris maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kelly Pfaff en Sam Gooris maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Kelly Pfaff en Sam Gooris maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Kelly Pfaff en Sam Gooris hebben net een fantastische reis achter de rug. Ze maakten een prachtige roadtrip door de VS voor hun programma ‘Expeditie Gooris’ op VTM. Binnenkort kunnen we de avonturen van Kelly, Sam en hun kroost weer op de voet volgen. Maar nu deelt het koppeltje nog meer goed nieuws.

Kelly Pfaff en Sam Gooris hebben heel wat te vieren. Het vandaag precies 23 jaar geleden dat de tortelduifjes in het huwelijksbootje stapten. Al 23 jaar Kelly en Sam. Al 23 jaar een van de sterkste showbizzkoppels van het land. Dat moet gevierd worden. Op Instagram zet Sam zijn wederhelft serieus in de bloemetjes.

De zanger plaatst een kiekje van hun tweetjes uit de oude doos met het toepasselijke liedje “You’re Still The One’ erbij. “23 Jaar, wij met z’n twee”, schrijft Sam onder de foto. “Ik heb je wederom zo ontzettend lief en ben zooo fier op je. Mijn alles. Love you mijn alles”, rond hij zijn vertederende boodschap af.

“Love you more, mijn alles”, wil Kelly haar steun en toeverlaat kwijt. Hun jubileum doet de harten van hun volgers meteen smelten. “Dikke proficiat”, “Jullie zijn zo’n mooi koppel, echt een voorbeeld voor velen”, “Congrats”, “Gefeliciteerd samen”, “Toppers”, “Dat er nog vele jaren mogen bijkomen” en “Jullie zijn echt voor elkaar gemaakt”, luidt het in de opmerkingen.

Groot feest

De kaap van 25 nadert en voor de familie Pfaff-Gooris betekent dat maar één ding: groot feest. Na 15 jaar huwelijk vlogen Kelly en Sam bijvoorbeeld naar Las Vegas om elkaar opnieuw het jawoord te geven. “Ik moet stilaan iets beginnen te plannen voor over twee jaar. Ik wil gerust nog eens met mijn vrouwke trouwen’, besloot Sam onlangs nog in ‘Beste Kijkers’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws