Kim Van Oncen deelt aangrijpend nieuws over haar zieke vader: "Het is zover" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen deelt aangrijpend nieuws over haar zieke vader: "Het is zover"

Kim Van Oncen deelt aangrijpend nieuws over haar zieke vader: "Het is zover"

Kim Van Oncen verdween in december enkele weken van de radio. Het ging toen namelijk niet goed met haar papa. Op haar Instagramverhaal heeft de radiopresentatrice nu hoopgevend nieuws te melden over haar vader.

Kim Van Oncen was eind vorig jaar een tijdlang niet te horen in 'Goeiemorgen, Morgen!' op Radio2. Toen ze terugkeerde, vertelde ze aan de luisteraars dat haar papa in het ziekenhuis lag.

"Mijn papa, en bij uitbreiding ons hele gezin, hebben een paar heel zware weken achter de rug. Mijn ouders hebben ons eigenlijk altijd, heel ons leven lang, goed geholpen, met alles. Dus nu zij mij heel erg nodig hadden, vond ik het eigenlijk evident dat ik aan mijn vaders zijde zou staan om samen met hem te vechten tijdens deze moeilijke momenten", vertelde ze toen.

Vechter

Wat er precies gebeurd is met haar papa, wil Kim liever niet kwijt. Maar inmiddels heeft hij wel de dienst intensieve zorgen mogen verlaten. Dat laat Kim weten via haar Instagram Stories. "Dag 84 en het is zover. Van intensive naar medium care. Fighters gonna fight", schrijft ze bij een foto vanuit het ziekenhuis.

Kim Van Oncen deelt aangrijpend nieuws over haar zieke vader: "Het is zover"
Instagram Stories (@kimvanoncen)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws