Klaasje Meijer maakt geweldig nieuws bekend: "Gefeliciteerd!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Klaasje Meijer maakt geweldig nieuws bekend: "Gefeliciteerd!"

Klaasje Meijer maakt geweldig nieuws bekend: "Gefeliciteerd!"

Klaasje Meijer is precies een jaar officieel weg uit K3. Dat hoofdstuk heeft ze volledig afgesloten. Daarna heeft ze bovendien nog niet bepaald stilgezeten. Voorlopig jaagt ze volop haar grote acteerdroom na en daar deelt ze nu heuglijk nieuws over.

Sinds haar vertrek bij K3 was Klaasje nog verschillende keren op de buis te zien. Denk maar aan ‘The Masked Singer’ of ‘The Big Balance’ in Nederland. En binnenkort zien we haar misschien wel vaker op het scherm verschijnen. Het ex-K3’tje stort zich nu namelijk volledig op acteren. Ze verhuisde onlangs zelfs voor een tijdje naar Londen om daar aan haar acteercarrière te timmeren.

Nu heeft Klaasje daar een heuse mijlpaal bereikt. Ze heeft haar diploma van - hoogstwaarschijnlijk - haar acteeropleiding in Engeland behaald. Ze mocht het certificaat een paar dagen geleden ontvangst nemen. Daar toont Klaasje beelden van op haar Instagramprofiel. “Proficiat!”, “Gefeliciteerd met je certificaat!”, “Zalig” en “Mooi gedaan”, klinkt het in de reacties.

Een topprestatie en een mooi moment, maar de diploma-uitreiking leverde ook hilarische taferelen op. De naam ‘Klaasje Meijer’ komt in Engeland namelijk niet zo heel vaak voor. De naam van het ex-K3’tje uitspreken, was dus een hele opgave. “Ik kan hier nog steeds om lachen, het blijft lastig om uit te spreken natuurlijk”, lacht Klaasje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws