Kobe Ilsen en Sara Vermassen delen somber nieuws over relatie: "We moeten bekomen van wat er allemaal is gebeurd"

230103KOBEILSENSARAVERMASSENINSTAGRAM
Kobe Ilsen en zijn vriendin Sara Vermassen hebben moeilijke tijden achter de rug. Sinds de geboorte van hun zoontje volgde de ene ziekenhuisopname op de andere. Helaas woog de ziekte van de kleine Magnus ook zwaar door op hun relatie.
Op 16 mei 2022 verwelkomden Kobe en Sara hun zoontje Gust. Helaas viel het koppel al snel van hun roze wolk. Hun kindje werd meteen opgenomen in het ziekenhuis. Vele onderzoeken later werd maar niet duidelijk wat er aan de hand was. De dokters dachten dat hij de ziekte van Hirschsprung had, een aangeboren aandoening waarbij de darm de ontlasting opstapelt. Maar meer dan een jaar later is de kleine Magnus eindelijk kerngezond.
“Je ziet gewoon dat hij veel gelukkiger is. We moeten geen lavementen meer zetten en dat is echt een verademing voor Magnus”, haalt Sara opgelucht adem in Het Laatste Nieuws. Dat is niet alleen voor hun zoontje zelf, maar ook voor zijn ouders een wereld van verschil. “Voortdurend ziekenhuis in en uit. Van de ene arts naar de andere. Vaak kregen we ook nog eens tegenstrijdige adviezen”, vertelt ze verder. “Het was een heel lange zoektocht, met veel slapeloze nachten.”

Magnus voorop gezet

Ook als koppel maakten ze een turbulente periode door. “Het was zeker niet altijd rozengeur en maneschijn binnen onze relatie”, durft Sara toe te geven. “Maar we hebben Magnus altijd voorop geplaatst. Nu is het weer vaste grond zoeken, bekomen van wat er allemaal gebeurd is en vooruit kijken”, besluit ze strijdvaardig.