Koen Crucke (70) heeft erg droevig nieuws te melden: "Schrik van m'n leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke (70) heeft erg droevig nieuws te melden: "Schrik van m'n leven"

Koen Crucke (70) heeft erg droevig nieuws te melden: "Schrik van m'n leven"

Koen Crucke heeft gisterenavond doodsangsten moeten uitstaan op de trein van Hasselt naar Blankenberge. De acteur keerde terug naar huis na de laatste kerstshow van ‘Samson & Marie’ en toen sloeg het noodlot toe

Koen Crucke was de laatste weken druk in de weer voor de kerstshows van ‘Samson & Marie’. Afgelopen weekend speelde hij nog mee in zes shows te Hasselt. Na het laatste optreden nam hij de trein terug naar huis, maar toen liep het fout. “In deze wagon heb ik gisterenavond de schrik van mijn leven beleefd”, schrijft hij op Instagram.

Vandaag heeft Koen aan Het Laatste Nieuws uitgelegd wat er juist gebeurd is. “In Brussel zijn er drie kerels opgestapt. Die kerels zijn rond mij komen staan en begonnen vragen te stellen”, vertelt hij. “Op het moment dat ik op mijn gsm wilde kijken naar het uur, proberen ze mijn laptop en mijn ander gerief van mij af te pakken”, aldus Koen.

“Ik heb meteen mijn keel open gezet”, geeft hij toe. Daardoor zijn de mannen gaan lopen en kon Koen de conducteur aanspreken. Hij verplaatste zich daarna naar een andere wagon waar meer passagiers zaten, maar ook daar durfde hij niet meer te gaan zitten. “Hij is echt zwaar onder de indruk. Iets na 21 uur is hij afgestapt in Blankenberge in plaats van in De Haan. We hebben hem daar opgepikt”, zegt zijn zoon Stefaan Meert.

Koen Crucke (70) heeft erg droevig nieuws te melden: "Schrik van m'n leven"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws