Koen Crucke en zijn man Jan Gheysens hebben een bijzondere mijlpaal te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke en zijn man Jan Gheysens hebben een bijzondere mijlpaal te vieren

Koen Crucke en zijn man Jan Gheysens hebben een bijzondere mijlpaal te vieren

Al meer dan 50 jaar vormen Koen Crucke en Jan Gheysens een koppel. Samenwonen in die tijd was niet evident en daar weten de twee helaas alles van. Gelukkig was hun liefde voor elkaar sterk genoeg. Afgelopen weekend maakten ze opnieuw heuglijk nieuws bekend.

Koen Crucke deelt al meer dan een halve eeuw lief en leed met zijn partner Jan Gheysens. Vorig jaar onthulde Jan nog dat ze in het begin van hun relatie heel wat moeilijkheden hebben gekend. “In die tijd mocht je als man onder de 21 nog niet samenwonen. Dat was strafbaar”, vertelde de man van Koen aan Primo.

“Koen was nog geen 18 en ik net geen 21 toen we besloten om ons leven met elkaar te delen”, verduidelijkte hij. “De angst om betrapt en gestraft te worden zat er bij ons beiden goed in", legde hij uit. "Vooral omdat Koens vader er echt tegen gekant was dat we gingen samenwonen”, klonk het.

Meer dan vijftig jaar later gaat het nog steeds heel goed tussen Koen en Jan. Op zijn Instagramverhaal maakte de acteur deze zondag ook nog heel heuglijk nieuws bekend. “Vandaag zijn we 19 jaar getrouwd en 54 jaar samen”, schreef Koen. Hij deelde ook meteen een leuke foto van hun tweetjes.

Koen Crucke en zijn man Jan Gheysens hebben een bijzondere mijlpaal te vieren
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws