Leen Dendievel en haar echtgenoot Udo Mechels hebben iets bijzonders te vieren

10052023leendendieveludomechelsinstagram
Leen Dendieven en Udo Mechels vormen al verschillende jaren een koppel. In 2018 stapten ze nog in alle stilte in het huwelijksbootje. Nu hebben ze opnieuw iets leuks te vieren en daar vertelt de actrice zelf meer over op sociale media.
Leen Dendievel en Udo Mechels hadden eerder dit jaar nog heuglijk nieuws te melden. Zo maakte de voormalige 'Thuis'-actrice bekend dat ze al negen jaar samen is met de zanger. "Negen jaar mijn liefje, mijn klein groot geluk. Tot we oud en lelijk zijn graag", schreef ze toen op haar Instagrampagina.
Nu deelt ze opnieuw leuk nieuws, want Udo mag vandaag 47 kaarsjes uitblazen. "Mijn liefste lief viert zijn verjaardag niet graag. Ik wel", schrijft ze onder enkele foto's van hun tweetjes. "Ik vier dat hij er is, zonder gemis", aldus Leen. "47 jaar en nog heel veel grijze haren tot het rimpelgat toe graag!", besluit ze.

Feest

Ook de volgers van Leen willen Udo graag feliciteren. "Happy one", "Gelukkige verjaardag", "Leve Udo", "Geef hem een kus van mij", "Hoera aan die mooie man van jou", "Elk jaartje erbij moet heerlijk gevierd worden, maak er een gezellig jaartje van", "Vieren zeg ik" en "Happy B-day, Udo", klinkt het onder meer in de commentaren.