Linde Merckpoel (39) heeft slecht nieuws over haar gezondheid: "Veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Linde Merckpoel (39) heeft slecht nieuws over haar gezondheid: "Veel sterkte"

Linde Merckpoel (39) heeft slecht nieuws over haar gezondheid: "Veel sterkte"

Linde Merckpoel (39) heeft geen goed nieuws te melden op haar Instagrampagina. Zo kampt de radio- en televisiemaakster met een discusbulging.

"Bulging, zo weet ik sinds gisteren, is het kleine venijnige rotzakbroertje van Hernia", schrijft Linda Merckpoel op haar Instagrampagina bij een foto vanuit de zetel. "Gelukkig is er zuster Cleo (haar dochtertje, red.) die mij voorziet van literatuur, een knuffelgeit, natte kusjes en kleine tasjes 'koffie'. Kus uit m'n zetel!", klinkt het.

Een discusbulging verwijst naar de uitpuiling (of bulging) van de tussenwervelschijf (of discus). De discus kan naar één of beide kanten of, in bepaalde gevallen, zelfs naar achteren uitpuilen. Bij discusbulging stulpt de tussenwervelschijf uit, maar is nog niet doorgescheurd. Bij een hernia is de buitenste bindweefselring van de tussenwervelschijf al helemaal doorgescheurd. Een discusbulging kan dus gezien worden als een beginstadium van een hernia.

Veel steunbetuigingen 

Heel wat volgers willen Linde dan ook een hart onder de riem steken. "Beterschap!", schrijft radiopresentatrice Jolien Roets. "Hopelijk snel beter!", "Veel sterkte!" en "Spoedig herstel!", klinkt het ook nog in de vele reacties onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws