'Lisa'-actrice Femke Verschueren maakt collega Pommelien Thijs met grond gelijk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Lisa'-actrice Femke Verschueren maakt collega Pommelien Thijs met grond gelijk

'Lisa'-actrice Femke Verschueren maakt collega Pommelien Thijs met grond gelijk

Femke Verschueren kan je misschien kennen als Elke uit de telenovelle ’Lisa’. Ook zangeres en popsensatie Pommelien Thijs speelde een hele tijd een gastrol in de reeks. Femke kreeg zojuist een heuse tegenslag te verwerken, en daarvoor kijkt ze in de richting van haar ex-collega.

Net als Pommelien timmert Femke serieus aan haar zangcarrière. Op vrijdag 2 december laat ze haar nieuwe single ‘Nacht’ op de wereld los. Maar ook Pommelien heeft zopas haar nieuwe song ’Zilver’ aangekondigd. En die komt één dag vroeger uit. Opboksen tegen een fenomeen als Pommelien is niet gemakkelijk, dat beseft Femke maar al te goed. Ze barst in tranen uit op TikTok.

De reden? “De grote radiozenders nemen wekelijks niet veel nieuwe nummers aan, laat staan Vlaamse nummers”, klinkt Femke diep bedroefd. De zenders hebben de beginnende zangeres bovendien nog niets laten weten. “Dat betekent bijna met zekerheid dat mijn nummer niet opgenomen zal worden in de playlist”, komt ze tot de pijnlijke vaststelling.

Femke neemt geen blad voor de mond en spaart Pommelien niet. “Als beginnende artieste, die nog geen label heeft, is het heel klote om te zien dat een grote artiest mét een label een dag voor mij haar single uitbrengt”, zegt ze verontwaardigd. “Dat is gewoon heel slechte timing wat mij betreft”, besluit de ‘Lisa’-actrice.

Harde werk zal lonen

Het is een harde wereld. Maar hoewel Femke niet erg mals was voor Pommelien, steekt de ‘Ongewoon’-zangeres haar toch een hart onder de riem. “We zien hoeveel liefde en moeite je in je muziek steekt”, reageert ze onder de video. “Ik ben zeker dat dat gaat lonen. Dikke Kussen”, aldus Pommelien.

@femkeverschueren1 DAG 23/30. Omdat ik al heel de maand mijn oprecht enthousiasme toon, hier de onzekerheid die ik voelde vandaag. Dit was mijn eerste reactie toen ik hoorde dat Pommelien haar nieuwe single de dag voor de mijne verschijnt. Mijn lied draait onder andere om steun geven aan elkaar, zo zeker women empowering women. Ik ben dan ook fan van haar muziek en hoop dat de singles van ons allebei plat gespeeld zullen worden. De paniek die ik hier toon is mogelijks totaal voorbarig. Ik heb nog geen reactie van Qmusic of MNM en de kans is er dus zeker nog dat ze wel onze beide singles zullen draaien. Ik wou jullie gewoon eerlijk tonen hoe zoiets kleins me enorm onzeker kan maken. Ik hoop dat radio’s de plaats vinden om twee Nederlandstalige liedjes toe te laten in een week. Ik geef de hoop niet op en blijf positief met en dankzij jullie. 💪🏼🖤 #nacht ♬ origineel geluid - Femke Verschueren

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws