Louis Talpe maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend: "Zo'n zware impact" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Louis Talpe maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend: "Zo'n zware impact"

Louis Talpe maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend: "Zo'n zware impact"

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany hebben intussen al twee kindjes samen. De acteur is gelukkiger dan ooit, maar hij verklapt dat kinderen krijgen ook een negatieve invloed heeft op zijn gezondheid.

Louis Talpe vormt al zo’n vijf jaar een koppel met Tiffany, waarvan ze drie jaar getrouwd zijn. Ze kregen ook al twee zoontjes samen, Lion en Phoenix. Op zijn Instagrampagina moet de acteur nu wat kwijt over het vaderschap. Zo biecht hij op dat het de laatste jaren niet zo goed gaat met hem.

“Ik ben de afgelopen tweeënhalf jaar meer ziek geweest dan ooit in de afgelopen vijftien jaar”, geeft hij eerlijk toe. “Ik had nooit gedacht dat al deze kindervirussen keer op keer zo’n zware impact op me zouden hebben”, aldus Louis. Toch vindt hij dat helemaal niet zo erg. “Ze zullen me er nooit van weerhouden om de drie liefdes van mijn leven te knuffelen”, klinkt het.

In de comments laten zijn volgers alvast weten dat hij niet de enige is die sukkelt met zijn gezondheid. “Yep, kinderen brengen meer mee naar huis dan alleen tekeningen”, “Heel herkenbaar”, “Dan ben ik toch niet alleen”, “Het ene virus na het andere, maar met liefde blijven bestrijden”, “Welcome to the club” en “Geruststelling dat dat zelfs bij een megasportieve papa kan”, reageren ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws