Lynn Wesenbeek onthult meer over breuk tussen Jens Dendoncker en Lauren Versnick Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Wesenbeek onthult meer over breuk tussen Jens Dendoncker en Lauren Versnick

Lynn Wesenbeek onthult meer over breuk tussen Jens Dendoncker en Lauren Versnick

In september kwam de donderslag bij heldere hemel. Jens Dendocnker en Lauren Versnick zetten na vier mooie jaren een punt achter hun relatie. Een breuk die Lynn Wesenbeek, de mama van Lauren, al van mijlenver zag aankomen.

“Door wat er gebeurd is met Jens (zijn depressie, red.), ben ik gaan inzien hoe moeilijk het is voor de partner”, zei Lynn voor de zomer nog in Libelle. “De partner krijgt heel veel gewicht om mee te dragen. Maar je kan ook te veel op je nemen, waardoor de veer toch breekt.” Nu vertelt ze meer over de pijnlijke breuk in Primo.

Vorig jaar was enorm zwaar, zowel voor Jens áls voor Lauren. Sukkelen met je mentale gezondheid is natuurlijk niet niets. “Maar mensen vergeten soms dat het ook voor de partner niet altijd makkelijk is”, vertelt Lynn. Dat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. “Ze zijn geen koppel meer… Dat is hun keuze”, besluit Laurens mama.

Desondanks kunnen Jens en Lauren het gelukkig nog erg goed met elkaar vinden. “Zij en Jens doen het nog altijd goed samen”, kan Lynn met een gerust hart zeggen. “Ze spreken met elkaar en verstaan elkaar. Dat zijn de dingen die belangrijk zijn”, vindt ze. Bovendien gaan ze allebei verder met hun leven. Jens met zijn nieuwe opdrachten als presentator, Lynn met haar allereerste hoofdrol in ‘Déjà Vu’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws