Maarten Cop heeft duidelijke boodschap voor ex-'Familie'-collega Gunther Levi Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maarten Cop heeft duidelijke boodschap voor ex-'Familie'-collega Gunther Levi

Maarten Cop heeft duidelijke boodschap voor ex-'Familie'-collega Gunther Levi

Maarten Cop heeft het enorm naar zijn zin bij ‘Familie’. Hij neemt sinds vorig jaar de rol van Jelle Van den Bossche voor zijn rekening en wil het liefst nog zo lang mogelijk doorgaan.

“Absoluut. Ik hoop dat ik nog vele jaren mag meespelen”, denkt Maarten erover in Story. “Al besef ik maar al te goed dat zo’n rol niet voor eeuwig is.” In een soap als ‘Familie’ ben je natuurlijk nooit zeker van je plaats. Maarten zag vorig jaar helaas heel wat collega’s de set verlaten.

“Bij Familie zijn er de laatste tijd veel personages vertrokken die jarenlang een vaste waarde waren”, gaat de acteur verder. Denk maar aan Ludo Hellinx (Patrick), Hilde Van haesendonck (Jenny), Martine Jonckheere (Marie-Rose) en Gunther Levi (Peter). “Dat is niet fijn”, geeft Maarten toe.

Vooral met het vertrek van die laatste had hij het erg moeilijk. “Een collega als Gunther Levi bijvoorbeeld, met wie ik regelmatig scènes had, mis ik enorm”, wil Maarten kwijt. Zijn aandeel in de soap was dan ook aanzienlijk. “De oude garde is en blijft heel belangrijk”, aldus de ‘Familie’-acteur.

Populair

Laatste nieuws