"Make-over": 'Thuis'-actrice Tine Priem zegt vaarwel tegen haar blonde lokken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Make-over": 'Thuis'-actrice Tine Priem zegt vaarwel tegen haar blonde lokken

"Make-over": 'Thuis'-actrice Tine Priem zegt vaarwel tegen haar blonde lokken

Tine Priem heeft een bezoekje aan de kapper gebracht en ze heeft gekozen voor een totaal andere look. Op haar Instagramverhaal showt ze nu het resultaat en haar volgers laten direct weten wat zij van haar nieuwe coupe vinden.

Tine Priem is bekend geworden door haar rol in 'Thuis'. Sinds het voorjaar van 2016 is ze in die VRT-soap te zien als Tamara Vereken. Naast haar tv-carrière is ze ook erg populair op sociale media. Zo heeft ze bijna 55.000 volgers op Instagram en die trakteert ze geregeld op knappe kiekjes.

Nu komt ze plots met een grote verrassing, want ze heeft voor een andere haarkleur gekozen bij de kapper. "Het is gebeurd. Terug naar mijn natuurlijke haarkleur", schrijft ze onder een nieuwe selfie waarop ze haar bruine lokken showt. "Love it", voegt de actrice er nog aan toe.

Geslaagd

Niet alleen Tine, maar ook haar volgers zijn fan van haar nieuwe kapsel. "Staat u echt mooi", "Prachtig", "Heel mooi, staat zachter aan je gezicht", "Superknap", "Zo mooi zeg", "Je ziet er goed uit", "Top", "Staat u echt heel mooi", "Je ziet er fantastisch uit", "Wow, zo mooi. Ook je bangs zijn prachtig" en "Geweldig", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws