Maksim Stojanac en Emma Heesters kondigen heuglijk nieuws aan samen: "Jullie passen zo goed bij elkaar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maksim Stojanac en Emma Heesters kondigen heuglijk nieuws aan samen: "Jullie passen zo goed bij elkaar"

Maksim Stojanac en Emma Heesters kondigen heuglijk nieuws aan samen: "Jullie passen zo goed bij elkaar"

Maksim Stojanac heeft zijn fans zojuist op een verrassing van formaat getrakteerd. En daar zit de Nederlandse zangeres Emma Heesters voor iets tussen.

Er zijn mooie tijden op komst voor Maksim Stojanac. ‘Zomerhit’ heeft hij dan wel niet gewonnen met zijn ‘Onder Invloed’, maar de weg naar succes ligt voor hem open. Er is namelijk een tweede album op komst. “Na de zomer begin ik weer volop te schrijven”, beloofde de zanger onlangs nog in HLN Showbits.

En die belofte maakt hij nu waar. Al weken was hij ernaar aan het hinten, maar nu heeft Maksim eindelijk meer details prijsgegeven over zijn nieuwe single ‘Dat hadden wij moeten zijn’. Een releasedatum maakte de zanger nog niet bekend, wél dat hij niemand minder dan Emma Heesters, bekend van ‘Rendez-vous’ met Metejoor of ‘Zwaartekracht’ met Regi, kon strikken voor het duet.

Maksims fans zijn in de wolken! “Jaaaa”, “Dit wordt zo goed”, “Dit gaat fantastisch mooi zijn”, “Twee goeie stemmen bijeen”, “Jullie stemmen passen zo goed bij elkaar”, “Wordt een knaller” en “Ik kan niet wachten”, reageren ze dolenthousiast op dit heuglijke nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws