Marleen Merckx maakt heuglijk nieuws bekend over 'Thuis'-collega Leah Thys Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marleen Merckx maakt heuglijk nieuws bekend over 'Thuis'-collega Leah Thys

Marleen Merckx maakt heuglijk nieuws bekend over 'Thuis'-collega Leah Thys

Al sinds jaar en dag samen op de set van ‘Thuis’, maar ook in het echte leven de beste vriendinnen: Leah Thys (Marianne) heeft iets bijzonders te vieren en Marleen Merckx (Simonne) is er als de bliksem bij om haar te feliciteren.

Leah Thys, al sinds 1995 vooral bekend als madame Marianne uit ‘Thuis’, vierde eergisteren, op woensdag 17 mei, haar 78ste verjaardag. En dat zou je haar niet toegeven, want de actrice straalt duidelijk nog even hard als toen ze bij de populaire VRT 1-soap aan de slag ging.

En op zo’n bijzondere dag mag een bezoekje van goede vriendin en collega Marleen ‘Simonneke’ Merckx natuurlijk niet ontbreken. “Als ons Leah verjaart… dan vieren we dat”, schrijft de actrice op Instagram bij een kiekje met het feestvarken. “Het zal wel zijn zeker!” En zij is lang niet de enige die Leah een mooie dag wilde toewensen.

"Tijd heeft geen vat op jou"

“Fijne verjaardag, Leah”, “Genieten maar”, “Proficiat voor onze klassedame”, “Nog veel acteerwerk toegewenst”, “Topactrices”, “Geweldige madammen”, “Wat ziet Leah er gelukkig uit” en “Jij blijft er altijd zo goed uitzien, tijd heeft geen vat op jou”, schrijven Marleens volgers onder het kiekje. “Oh, jammer dat ik er niet bij kon zijn! Snel afspreken”, reageert ook ‘Thuis’-collega Tina Maerevoet (Paulien) met een hartje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws