Marthe en Julia merken iets bijzonders op bij Hanne na bevalling: "Sta versteld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe en Julia merken iets bijzonders op bij Hanne na bevalling: "Sta versteld"

Marthe en Julia merken iets bijzonders op bij Hanne na bevalling: "Sta versteld"

Hanne is terug van weggeweest. Na haar zwangerschapsverlof is ze opnieuw druk aan het repeteren geslagen voor de nieuwe K3-tour. Marthe en Julia zijn in de wolken dat de meidengroep na lange tijd eindelijk weer compleet is, maar ze merken wel meteen iets heel bijzonders op bij hun collega.

Na drie maanden afwezigheid is Hanne weer helemaal terug en al druk in de weer met de repetities voor hun ‘Vleugels’-show. Honderd shows en slechts drie weken om te repeteren. “Ik heb daar stress voor gehad, want wat als mijn lichaam plots niet meer mee wil? Maar alles lukt goed”, zegt de K3-zangeres met een gerust hart in Het Laatste Nieuws. Én borstvoeding geven én zo staan dansen, maar weinigen doen het Hanne na.

“Ik sta er versteld van bij wat mijn lichaam allemaal kan, ik ben fier”, geeft ze toe. “Waar ik vooraf zo benieuwd naar was, is het gegeven van mama zijn binnen K3. En oké, het is nog 'maar' een week, maar het bevalt me nu al”, klinkt het. En dat is ook Marthe en Julia niet ontgaan. “En toch zie je al een verschil met de Hanne voor de bevalling en erna”, merkt Marthe op. “Waar ze voordien iets chaotischer was, is ze nu heel rustig. Ze heeft haar leven echt op een rijtje.”

“Zelfs al draait alles nu om pampers, melk afkolven en borstvoeding geven: ik heb niet het idee dat ze alleen nog maar over baby's kan praten. Het gaat Hanne echt heel goed af, dat mama zijn”, moet Julia beamen. En zo voelt het ook voor Hanne. “Al die verantwoordelijkheden, ik was daar een beetje bang voor en zag dat als een grote berg. Terwijl ik nu denk van 'Hoe zou ik dat ooit gemist kunnen hebben!' Het moederschap voelt zó goed. Mama zijn van Julien voelt echt als een verrijking in mijn leven”, aldus de kersverse mama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws